search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:55
MENU CLOSE

Αεροπλάνο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Η αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο (Video)

04.12.2020 18:40
Αεροπλάνο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Η αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο (Video) - Media

 

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που ένα μικρό αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση σε έναν αυτοκινητόδρομο στη Μινεσότα.

Το αεροσκάφος προσέκρουσε σε ένα όχημα, χωρίς να τραυματιστεί κανείς, έγινε χθες γνωστό από την υπηρεσία Μεταφορών της πολιτείας.

Τις εικόνες έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία Μεταφορών της Μινεσότα και σε αυτές φαίνεται το αεροσκάφος να προσγειώνεται στον αυτοκινητόδρομο, την ώρα που κυκλοφορούν οχήματα, προτού χτυπήσει ένα εξ αυτών.

Μια βλάβη στον κινητήρα προκάλεσε το ατύχημα, που σημειώθηκε κοντά στη Μινεάπολη, τη νύχτα της Τετάρτης, εξήγησε η τοπική αστυνομία.

Οι δύο επιβάτες του αεροσκάφους και η οδηγός του οχήματος, στο οποίο προσέκρουσε το αεροπλάνο, δεν τραυματίστηκαν, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο κυβερνήτης Γκρεγκ Γκίφορντ, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, είναι 52 ετών, με πολύ μεγάλη εμπειρία στις πτήσεις.

«Από όλα τα αεροπλάνα που θα μπορούσαν να με χτυπήσουν, χαίρομαι που ήταν αυτό», σχολίασε στο CBS η οδηγός του αυτοκινήτου.

Η αμερικανική Υπηρεσία Αεροπλοΐας (FAA) ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:54