26/01/2021 16:36:44

Απόστολος Τσιτσιπάς: Η απάντηση στους επικριτές του γιου του για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις

Απόστολος Τσιτσιπάς: Η απάντηση στους επικριτές του γιου του για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις - Media

 

Απάντηση στους επικριτές του γιου του, Στέφανου, για τη δήλωση να ανοίξει υποκατάστημα Harrods στην Ελλάδα έδωσε ο Απόστολος Τσιτσιπάς. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», ο Απόστολος Τσιτσιπάς ανέφερε: «Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση. Μπορεί κάποιοι να σχολίασαν περίεργα αλλά νομίζω ότι και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο θα επισκέπτονταν ένα τέτοιο πολυκατάστημα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods; Ο Στέφανος, ορμώμενος από το γεγονός ότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες», είπε. 

«Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι και η Ελλάδα πρέπει να έχει κάτι αντίστοιχο, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους. Ο Στέφανος μέχρι τώρα έχει κάνει τεράστια πράγματα για το “Μαζί για το παιδί”, έχει δώσει χρήματα χωρίς να το ανακοινώσει», συνέχισε. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.