search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:37
MENU CLOSE

«Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την προστασία του λαού από την πανδημία» – Το σχόλιο του ΚΚΕ για την απαγόρευση των συναθροίσεων της 6ης Δεκεμβρίου

05.12.2020 11:08
«Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την προστασία του λαού από την πανδημία» - Το σχόλιο του ΚΚΕ για την απαγόρευση των συναθροίσεων της 6ης Δεκεμβρίου  - Media

 

Κριτική στην απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. που απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις λόγω της επετείου της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου άσκησε το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του.

«Η κυβέρνηση, μετά το κρεσέντο καταστολής τις ημέρες του εορτασμού του Πολυτεχνείου, επιλέγει ξανά το δρόμο του αυταρχισμού, αλλά και της αυτογελοιοποίησης, μέσα από την αντιδημοκρατική απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων, σε όλη την Επικράτεια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Περισσός.

«Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την προστασία του λαού από την πανδημία, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τα πεπραγμένα της στο κομμάτι της δημόσιας υγείας, αλλά για το πως θα χρησιμοποιήσει την πανδημία ως ευκαιρία για την μονιμοποίηση τέτοιων απαράδεκτων απαγορεύσεων, για τη γενίκευση της καταστολής και της περιστολής λαϊκών ελευθεριών», επισημαίνει. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:37