search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:40
MENU CLOSE

Σ. Αρναούτογλου: Άστατος ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας τις επόμενες ώρες

06.12.2020 07:27
Σ. Αρναούτογλου: Άστατος ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας τις επόμενες ώρες - Media

 

Ιδιαίτερα άστατος ο καιρός και σήμερα, Κυριακή, σε πολλές περιοχές της χώρας, με βροχές, καταιγίδες αλλά και ιδιαίτερα δυνατούς ανέμους. Στα ανατολικά της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός θα δώσει τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Στα δυτικά από το απόγευμα τοπικές βροχές στο Ιόνιο, οι οποίες από το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες που τη νύχτα πιθανώς να είναι ισχυρές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα ενισχυθούν, στο Ιόνιο 7 με 8 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα νότια.

Την ίδια στιγμή, ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, εφιστά την προσοχή τις επόμενες ώρες, καθώς η κακοκαιρία που θα πλήξει πολλές περιοχές της χώρας θα είναι ιδιαίτερα έντονη.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο facebook, “Ανατολικής διεύθυνσης άνεμοι, χοντρικά από το βράδυ της Κυριακής έως και το μεσημέρι της Δευτέρας κυρίως στις περιοχές με τις αποχρώσεις (συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Θεσ/νικης): Δεν παρκάρουμε κάτω από δέντρα, στύλους, διαφημιστικές πινακίδες-επιγραφές κλπ, και προσέχουμε γενικώς!”

Δείτε την ανάρτησή του.

Ιδιαίτερη προσοχή, λοιπόν, τις επόμενες ώρες σε αυτές τις περιοχές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:40