search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:26
MENU CLOSE

ΚΚΕ(μ-λ): Άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων σε Αθήνα και Χανιά

06.12.2020 15:50
ΚΚΕ(μ-λ): Άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων σε Αθήνα και Χανιά - Media

 

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κήρυξε στην πραγματικότητα από σήμερα τα ξημερώματα στρατιωτικό νόμο σε όλη την χώρα, βγάζοντας χιλιάδες αστυνομικούς στον δρόμο με πρόσχημα την πανδημία του κορονοιού.

Έχει αποκλείσει τα Εξάρχεια στο σημείο της στυγερής δολοφονίας του μαθητή Γρηγορόπουλο από τον αστυνομικό Κορκονέα, απαγορεύει σε εκπροσώπους συνδικάτων και κοινωνικών οργανώσεων να καταθέσουν ακόμη και λουλούδια στο σημείο , πολιορκεί πανεπιστημιακά ιδρύματα ,γραφεία πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων, έχει καταλάβει πλατείες.

Από το πρωί ισχυρές αστυνομικές πολιόρκησαν το πολιτικό βιβλιοπωλείο «Εκτός Των Τειχών», εμπόδισαν διαδηλωτές του ΚΚΕ(μ-λ) οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι έξω από αυτό με κανόνες ασφαλείας και προχώρησαν σε 12 προσαγωγές, μεταξύ αυτών και του γραμματέα του ΚΚΕ(μ-λ) , σ. Ανδρέα Βογιατζόγλου.

Καταγγέλλουμε σε όλο τον δημοκρατικό λαό αυτό το όργιο κρατικής τρομοκρατίας που έχει έναν ανομολόγητο αλλά ξεκάθαρο στόχο. Να φοβίσει τους εργαζόμενους , την νεολαία και τον λαό για να σταματήσουν να διεκδικούν το δικαίωμα τους στην ζωή, στην εργασία, στην υγεία και στην ελευθερία.

Να προλάβει την λαϊκή οργή που μεγαλώνει καθημερινά από την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και την εφαρμογή με πρόσχημα αυτήν, αντιλαϊκών και αντεργατικών πολιτικών. Αυτές οι κυβερνητικές επιδιώξεις θα αποτύχουν! Ο λαός και το κίνημα της νεολαίας δεν θα φοβηθούν! Θα οργανωθούν και θα απαντήσουν μαζικά και αγωνιστικά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:25