search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:13
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Πληρώσαμε την αλαζονεία τους, πληρώνουμε την αδράνειά τους

06.12.2020 18:51
ΣΥΡΙΖΑ: Η λογοκρισία των Νέων στην Άκριτα επιβεβαιώνει τη φίμωση κάθε φωνής που διαφοροποιείται από τον Μητσοτάκη - Media

 

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τον σταθερά υψηλό αριθμό νεκρών σε ημερήσια βάση από τον κορωνοϊό.

Σε ανακοίνωση με τίτλο «πληρώσαμε την αλαζονεία τους, πληρώνουμε την αδράνειά τους», η Κουμουνδούρου αναφέρει:

«Τέλος Οκτωβρίου υπήρχαν 135 διασωληνωμένοι και 626 απώλειες συμπολιτών μας. Σήμερα οι διασωληνωμένοι είναι 600 και φτάσαμε στις 3003 απώλειες. Η κυβέρνηση ακόμα πανηγυρίζει για την πετυχημένη διαχείριση της πανδημίας; Πότε ακριβώς σκοπεύει να ανακοινώσει ένα πραγματικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης; Εδώ και τώρα απαιτείται η μαζική δωρεάν διεξαγωγή τεστ, η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ενίσχυσης του ΕΣΥ με έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα.
Κανένας αντιπερισπασμός δεν θα κρύψει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, και του κ. Μητσοτάκη προσωπικά, για την κατάρρευση του ΕΣΥ. Πληρώσαμε την αλαζονεία τους – πληρώνουμε την αδράνειά τους.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:12