search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:31
MENU CLOSE

Κύρτσος κατά κυβέρνησης: 100 θάνατοι την ημέρα είναι μια απαράδεκτη κατάσταση – Λίγα και ασυντόνιστα τα τεστ

07.12.2020 08:01
Κύρτσος κατά κυβέρνησης: 100 θάνατοι την ημέρα είναι μια απαράδεκτη κατάσταση - Λίγα και ασυντόνιστα τα τεστ - Media

 

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη διαχείριση τους δεύτερους κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού εξαπέλυσε μέσα από τους λογαριασμούς του στα Social Media, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος. 

Στην ανάρτησή του ο Ευρωβουλευτής της γαλάζιας παράταξης αναφέρει: Επαναλαμβάνω 4 από τις θέσεις μου για την πανδημία. 100 θάνατοι την ημέρα είναι μια απαράδεκτη κατάσταση. Με λίγα και ασυντόνιστα τεστ δεν θα καταλάβουμε ποτέ τι γίνεται. Συμβιβαζόμαστε με την πανδημία στο όνομα της οικονομίας ενώ την καταστρέφει. Αντί για light, αυστηρό lockdown.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Γιώργος Κύρτσος κατηγορεί την κυβέρνηση για ολιγωρία και λάθη στη διαχείριση του κορωνοϊού. Στις 22 Οκτωβρίου ο Ευρωβουλευτής είχε μιλήσει για Lockodown «πριν να είναι αργά». 

Η καθυστέρηση στη λήψη μέτρων είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:29