search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:43
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι και η Ασημίνα καταρρέει

07.12.2020 09:40
Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι και η Ασημίνα καταρρέει - Media

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα επεισόδια με τη μια ανατροπή να διαδέχεται την άλλη. 

Ο Μάνος Βόσκαρης θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στο Διαφάνι «πολιορκεί» τη Σοφούλα, ενώ η Πηνελόπη παντρεύεται τον Γραμματικό. Από την άλλη, η Ασημίνα συγκρούεται άσχημα με τον Νικηφόρο και με την οικογένεια των Σεβαστών για τα μάτια του Μπαμπη, ενώ η Δρόσω παίρνει την απόφαση να αφήσει πίσω της την Τρούμπα και να επιστρέψει στο Διαφάνι. 

Χριστούγεννα και το χωριό γιορτάζει. Η Ελένη αποκαλύπτει στη Δρόσω ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης και μαζί με το Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν. Αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό παρότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη.

Η Ασημίνα πιέζεται πολύ από την επιστροφή της Δρόσως και βλέπει ότι ο Νικηφόρος είναι διατεθειμένος να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός της σύμμαχος σε όλο αυτό είναι η Μυρσίνη. Η Δρόσω καταλαβαίνει πως δε θα είναι εύκολη η επιστροφή στο χωριό της και όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί.

Ο μοναδικός που χαίρεται πραγματικά γι’ αυτήν την επιστροφή είναι ο Κωνσταντής, ωστόσο, η Δόμνα θα φροντίσει να του… κόψει τη χαρά.

Ο Βόσκαρης γλιτώνει το Δούκα απ’ τη φυλακή

Η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που θ’ αναζωπυρώσει τη ζήλεια που νιώθει για τον Νικηφόρο και τη Δρόσω, τη στιγμή που ο Νέστορας έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του.

Η Δρόσω μαθαίνει τα αληθινά αισθήματα που νιώθει για εκείνη ο Κωνσταντής, ωστόσο, η Ελένη παρόλο που νιώθει ευγνωμοσύνη που τη βοήθησε να βρει τη Δρόσω, δεν έχει πειστεί ακόμα για τις αληθινές προθέσεις του.

Από την άλλη, ο Βόσκαρης γλιτώνει το Δούκα απ’ τη φυλακή και του δείχνει πως είναι με το μέρος του, ωστόσο, ο Δούκας δεν ξεχνάει ποιος είναι και τι έχει κάνει στο παρελθόν… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:42