search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:35
MENU CLOSE

Μπάρμπα κατά Γεωργούλη: «Είναι απαράδεκτο – Θα έπρεπε να ντρέπεται»

07.12.2020 12:20
Μπάρμπα κατά Γεωργούλη: «Είναι απαράδεκτο – Θα έπρεπε να ντρέπεται» - Media

 

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ήταν το πρωί της Δευτέρας η Βάνα Μπάρμπα, η οποία για πολλοστή φορά ξέσπασε κατά του Αλέξη Γεωργούλη.

«Δεν έχω μετανιώσει γι’ αυτά που είπα γιατί πιστεύω ότι έχω δίκιο. Δεν μίλησα σκληρά για τον Αλέξη σαν Αλέξη, ο Αλέξης είναι αξιαγάπητο παιδί και συμπαθέστατο. Με ενοχλεί η διπλοθεσία. Δεν μου αρέσει σε καιρό που ο κόσμος πεινάει και οι καλλιτέχνες, δεν θέλω να δω συναδέλφους μου επαίτες.

Θα έπρεπε να ντρέπεται που το κάνει. Αν είναι κάποιος Ευρωβουλευτής να πάει να μας φέρει τα προγράμματα, να βάλει τους ηθοποιούς να παίρνουν χρήματα τώρα που είναι άνεργοι. Αυτή είναι η δουλειά του, να υπερασπιστεί τον κλάδο του… Όχι να πηγαίνει να κάνει τηλεπαιχνίδι και κάτι άλλο. Μη με φουντώνεις…», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: 

«Να ασχοληθεί μόνο με την Ευρωβουλή. Ξέρεις πόσοι ηθοποιοί δεν έχουν να φάνε; Και λέει ναι στο τηλεπαιχνίδι. Κάτσε ρε μάγκα, έχεις πάρει το πακέτο σου από την Ευρωβουλή που δεν έχεις κάνει τίποτα για τον κλάδο σου. Είναι απαράδεκτο. Ρε φίλε, δώσε το μισθό σου από την Ευρωβουλή και πήγαινε στο άλλο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:35