search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:37
MENU CLOSE

Πεινασμένος λευκός καρχαρίας κατασπαράζει το κουφάρι νεκρής φάλαινας (Video)

07.12.2020 16:31
Τρόμος: Ψάρεψαν κατά λάθος, καρχαρία ίσο με το μέγεθος του σκάφους τους  - Media

 

Τις εικόνες κατέγραψαν κάποιοι που με το σκάφος τους βρέθηκαν στα ανοιχτά της θάλασσας δίπλα από ένα κουφάρι μιας νεκρής τεράστιας φάλαινας. Το βίντεο δείχνει έναν μεγάλο λευκό καρχαρία – πιθανότατα θηλυκό και πιθανότατα έγκυο- να κατασπαράζει με μανία το κρέας της νεκρής φάλαινας. 
Η θάλασσα γύρω από τον καρχαρία γεμίζει αίματα. Και αυτοί που κατέγραψαν το περιστατικό έγραψαν στο instagram όπου το ανέβασαν: «Τίποτα δεν πάει χαμένο στη φύση. Αυτός ο έγκυος λευκός καρχαρίας τρέφεται με το κουφάρι μιας φάλαινας, ανακυκλώνοντας τη βιομάζα ξανά μέσα στην τροφική αλυσίδα. Μόλις ο θηλυκός καρχαρίας και τα μικρά της χορτάσουν, θα εμφανιστούν μικρότεροι πτωματοφάγοι, που θα «γδύσουν» τη σάρκα από τα οστά, μέχρι που ο σκελετός χάσει την άνωση και βυθιστεί. Στη συνέχεια θα αναλάβουν τα πλάσματα του βυθού -όπως είναι τα καβούρια- μέχρι που δεν θα απομείνει τίποτα. Τίποτα δεν πάει χαμένο».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:34