search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:35
MENU CLOSE

Χόρευε σπίτι της μόνη και τραβούσε video για να το ανεβάσει στο tik tok όταν είδε τον άγνωστο εισβολέα στο δωμάτιο (Video)

07.12.2020 17:04
Χόρευε σπίτι της μόνη και τραβούσε video για να το ανεβάσει στο tik tok όταν είδε τον άγνωστο εισβολέα στο δωμάτιο (Video)  - Media

Αυτό που έζησε μια νεαρή κοπέλα μέσα στο ίδιο της το σπίτι δεν θα το ευχόταν ούτε στον εχθρό της. Χόρευε μόνη της στο δωμάτιο και το κινητό της κατέγραφε το χορό της τον οποίο είχε σκοπό μόλις τον ολοκληρώσει να τον ανεβάσει στην πλατφόρμα tik tok.
Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο. Ένας άνδρας είχε μπει από το μπαλκόνι της και άνοιγε τα παραθυρόφυλλα για να μπει μέσα στο σαλόνι. Η γυναίκα αν και πάγωσε δεν έχασε την ψυχραιμία της.
Άρχισε να τον ρωτάει «ποιος είναι» και όσο δεν έπαιρνε απάντηση τόσο η κοπέλα πλησίαζε την κάμερα του κινητού της για να τη γυρίσει και να τον καταγράψει. Κάτι που τελικά συνέβη και ίσως να είναι εκείνο το οποίο τον απέτρεψε και τον έκανε να φύγει από την πόρτα του σπιτιού σαν κύριος.
Η γυναίκα πήγε αμέσως στην αστυνομία και αφού εξιστόρησε τι είχε συμβεί, τους έδειξε το βίντεο. Τότε διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας ήταν ένας γείτονας που είχε πάθει ψύχωση με την κοπέλα και την παρακολουθούσε καιρό τώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:35