search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:46
MENU CLOSE

Μαντόνα: Η 24χρονη κόρη της σε μια άκρως αισθησιακή φωτογράφιση (Photos)

08.12.2020 09:07
Μαντόνα: Η 24χρονη κόρη της σε μια άκρως αισθησιακή φωτογράφιση (Photos) - Media

 

 

Το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας Juicy είναι η Λούρδη Mαρία Τσικόνε Λεόν που αποτελεί και το μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά της Μαντόνα. 

 H 24χρονη που είναι μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια ποζάρει με άνεση και στιλ στον φακό, παρουσιάζοντας σέξι εσώρουχα.

Η Λούρδη έχει ποζάρει για τους πολλούς σχεδιαστές εκ των οποίων οι: Stella McCartney, Miu Miu, Gypsy Sport και Desigual, ενώ έχει ανέβει και στην πασαρέλα σε πολλά fashion shows

Είναι η μεγαλύτερη κόρη της Μαντόνα και την απέκτησε με τον Κουβανό ηθοποιό Κάρλος Λεόν. Με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι έκανε τον 20χρονο Ρόκο και μαζί υιοθέτησαν τον 15χρονο Ντέιβιντ Μπάντα. Η Μαντόνα στη συνέχεια, υιοθέτησε άλλα τρία παιδιά, τη 15χρονη Μέρσι και τα 8χρονα δίδυμα Εστέρ και Στέλλα.

«Δεν τους ενδιαφέρει η δουλειά μου. Κι αυτό είναι καλό. Για τα παιδιά μου είμαι απλώς η μαμά τους», είχε πει παλαιότερα η Μαντόνα σε συνέντευξή της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:46