04/03/2021 20:23:21

Φανγκ Φανγκ, η καλλίγραμμη Κινέζα κατάσκοπος που κοιμόταν με αξιωματούχους των ΗΠΑ και αποσπούσε κρατικά μυστικά

Φανγκ Φανγκ, η καλλίγραμμη Κινέζα κατάσκοπος που κοιμόταν με αξιωματούχους των ΗΠΑ και αποσπούσε κρατικά μυστικά - Media

 

Ένα σκάνδαλο που συνδυάζει τα πάντα απασχολεί πολλούς αξιωματούχους στις ΗΠΑ. Έχει σεξ, έχει όμορφες γυναίκες, έχει κρατικά μυστικά και μπόλικη κατασκοπία. Η δράση της Φανγκ Φανγκ που στην Αμερική τη γνώριζαν ως Κρίστιν Φανγκ διήρκησε 4 χρόνια από το 2011 μέχρι το 2015 και αποκαλύφθηκε πρόσφατα. 


Η Κινέζα κατάσκοπος με δούρειο ίππο τη διοργάνωση φιλανθρωπικών γκαλά, προσέγγιζε αξιωματούχους και εκμεταλλευόμενη το καλλίγραμμο κορμί της τους σαγήνευε και αποσπούσε μυστικά. 


Οι αξιωματούχοι που προτιμούσε όπως έγινε γνωστό, ήταν νομοθέτες και άνθρωποι του κογκρέσου. Και σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές όλα αυτά γινόντουσαν καθ υπόδειξη του υπουργείου κρατικής ασφαλείας της Κίνας που υλοποιούσε η Φανγκ Φανγκ. 
Το FBI βρέθηκε στα ίχνη της και άρχισε να την παρακολουθεί. Όμως η Φανγκ Φανγκ εκτός από όμορφη κατάσκοπος ήταν και «γάτα» και μόλις κατάλαβε πως την παρακολουθούν με πρόσχημα ένα ταξίδι στο εξωτερικό επέστρεψε στη χώρα της. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.