search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:41
MENU CLOSE

«Θεούλης»: είπε στη γυναίκα του ότι το playstation 5 είναι ιονιστής δωματίου – Όταν εκείνη το κατάλαβε αναγκάστηκε να το πουλήσει

08.12.2020 16:14
«Θεούλης»: είπε στη γυναίκα του ότι το playstation 5 είναι ιονιστής δωματίου – Όταν εκείνη το κατάλαβε αναγκάστηκε να το πουλήσει - Media

 

Ήταν από τους πρώτους που στήθηκε από το προηγούμενο βράδυ στην ουρά για να είναι ο τυχερός που θα αγόραζε τη ναυαρχίδα της Sony, την παιχνιδομηχανή (και όχι μόνο) playstation 5. 
Για να το αγοράσει χρειάστηκε να περιμένει, να σπρώξει, να ματώσει για να το πάρει από τα ράφια του καταστήματος αφού την πρώτη μέρα γινόταν κυριολεκτικά ο «κακός χαμός» για να το αγοράσουν. 
Το πρώτο σκέλος του εγχειρήματος του είχε πετύχει. Είχε πάρει το playstation 5, τώρα έπρεπε να βρει έναν τρόπο να το πάει σπίτι του. Από την προηγούμενη του εμπειρία, λίγο είχε κοντέψει να χωρίσει από τη γυναίκα του. Εκείνος έπαιζε συνέχεια παιχνίδια και άκουγε συνέχεια μουρμούρα. 
Σκέφτηκε λοιπόν να εκμεταλλευτεί το φουτουριστικό σχέδιο του playstation 5 και να της πει ότι το μηχάνημα που έφερε σπίτι της ήταν ένας υπερσύγχρονος ιονιστής. Και η γυναίκα του το πίστεψε. Και ο άνδρας χάρηκε για λίγες ημέρες το πολυμηχάνημα. 
Μέχρι που η γυναίκα του ανακάλυψε ότι το μηχάνημα αυτό δεν ιονίζει τον αέρα αλλά είναι η νέα παιχνιδομηχανή που αγόρασε ο σύζυγος της. Η συνέχεια ήταν προδιαγεγραμμένη. Ο άνθρωπος αναγκάστηκε να βάλει μια αγγελία και να το πουλήσει σε τιμή εξευτελιστική και πολύ κάτω του κόστους.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:41