search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:03
MENU CLOSE

Πρώτο τατουάζ στα 62 της για τη Μαντόνα – Τι συμβολίζει (Photos)

08.12.2020 16:19
Πρώτο τατουάζ στα 62 της για τη Μαντόνα - Τι συμβολίζει (Photos) - Media
 
Ποιος θα το φανταζόταν πως η Μαντόνα θα αντιστεκόταν στις… σειρήνες της δερματοστηξίας για 62 ολόκληρα χρόνια. Κι όμως, η ντίβα που ταυτίστηκε με την σεξουαλική επανάσταση των αρχών του ‘90, αλλά και τις εκκεντρικές εμφανίσεις δεν είχε στο σώμα της ούτε ένα τατουάζ.
 
Όλα αυτά, ως χθες! «Έκανα τατουάζ για πρώτη φορά» έγραψε η Μαντόνα στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ανάρτησε φωτογραφίες από το τατουατζίδικο.

Με ροζ μαλλιά και μάσκα για προστασία από τον κορωνοϊό, η Μαντόνα ποζάρει πλάι στον tattoo artist, ενώ μοιράζεται εικόνες και την διαδικασία της δερματοστηξίας. Η επιλογή της είναι μια σειρά 6 γραμμάτων, L R D M S E, στον καρπό του αριστερού της χεριού.
 
Η Μαντόνα έκλεισε τα 62 της χρόνια τον περασμένο Αύγουστο, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της με μια ιδιαίτερη τούρτα, χαρακτηριστική των εκκεντρικών της επιλογών τα τελευταία χρόνια, φτιαγμένη από… μαριχουάνα.
 
Διακριτικό και σχετικά μικρό, το τατουάζ της Μαντόνα περιστρέφεται, για μια ακόμη φορά γύρω από την μεγάλη οικογένειά της. Κάθε ένα από τα γράμματα αναφέρεται στα έξι της παιδιά, τοποθετημένο χρονολογικά, από την μεγαλύτερη κόρη της, ως τα δίδυμα που υιοθέτησε πριν από κάποια χρόνια.
 
Έτσι το L R D M S E, αναπαριστά το αρχικό όνομα των παιδιών της, Λούρδη, 24 ετών, Ρόκιο, 20 ετών, Ντέιβιντ, 15 ετών, Μέρσι, 14 ετών και οι δίδυμες Στέλλα και Εστέρ, 8 ετών.
 
Στις αρχές του μήνα, η Μαντόνα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο περνά χρόνο με τα έξι της παιδιά. Ολόκληρη η οικογένεια πρέπει να είχε βρεθεί μαζί το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών καθώς στο βίντεο φαίνονται να έχουν ντυθεί όλοι με τα καλά τους και να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.
 
Πηγή: iefimerida.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:02