search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:26
MENU CLOSE

«Αγριεύει» ο Τσίπρας: Εξώδικα σε δημοσιογράφους για την υπόθεση του σπιτιού στο Σούνιο (PDF)

08.12.2020 16:59
«Αγριεύει» ο Τσίπρας: Εξώδικα σε δημοσιογράφους για την υπόθεση του σπιτιού στο Σούνιο (PDF) - Media

 

Σε συνέχεια της απάντησής του για το εξοχικό στο Σούνιο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, απέστειλε εξώδικα σε δημοσιογράφους ζητώντας τους να ανασκευάσουν τα όσα είπαν και έγραψαν για την υπόθεση.
 
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε εξώδικα στον εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη και στον σύμβουλο έκδοσης των «Νέων» Γιώργο Παπαχρήστο.
 
Στα εξώδικά του ο κ. Τσίπρας καταγγέλλει τους κ.κ. Κουρτάκη και Παπαχρήστο για «κατασκευή και αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων και συκοφαντικών κατά περιεχόμενο ισχυρισμών, με αποκλειστικό σκοπό τη δυσφήμησή μου και την προσβολή της τιμής και της υπόληψής» του.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Α. Τσίπρας, στην ανάρτησή του για το θέμα είχε ξεκαθαρίσει ότι «για τα όσα λοιπόν είπαν και έγραψαν αυτές τις μέρες, περί σχέσης μου με τη διαπλοκή, περί αγοράς βίλας εκατομμυρίων και περί δήθεν ανακατασκευής της εξοχικής μου κατοικίας από εισηγμένη στο χρηματιστήριο κατασκευαστική εταιρία έναντι ενός εκατομμυρίου για λογαριασμό μου, θα κληθούν σύμφωνα με το νόμο να ανασκευάσουν και να αποκαταστήσουν την αλήθεια όσοι την κακοποίησαν».
 
Προσέθεσε, δε, ότι «αν δεν το πράξουν ως οφείλουν, θα ασκήσω τα δικαιώματα που ο νόμος ορίζει. Και θα διεκδικήσω το πόσο που δήθεν κόστισε η ανακατασκευή για να το διαθέσω στον ΕΔΟΕΑΠ, τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος του κου Πέτσα».
 
Δείτε τα PDF των εξωδίκων του Α. Τσίπρα στους δύο δημοσιογράφους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25