search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:17
MENU CLOSE

Άγχος στον Λευκό Οίκο – Η στενή συνεργάτιδα του Τραμπ, Κέλιαν Κόνγουεϊ ετοιμάζεται να… τα πει όλα

08.12.2020 20:11
conway.jpg
 
Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται μέλη του στενού πυρήνα συνεργατών του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, καθώς η Κελιάν Κόνγουεϊ υπέγραψε συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για να γράψει τα απομνημονεύματά της από την παρουσία της στον Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με τη dailymail η πιο στενή σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ θα αναφερθεί με λεπτομέρεια στα τέσσερα ταραχώδη χρόνια του στο Οβάλ γραφείο.
 
Μάλιστα η «αληθινή Πρώτη κυρία της Αμερικής του Ντόναλντ Τραμπ» θα μπορούσε να κερδίσει δεκάδες εκατομμύρια από τα δικαιώματα ενώ μέχρι στιγμής παραμένει πιστή στον Ντόναλντ Τραμπ.
 
Πηγή που μίλησε στη Dailymail επεσήμανε ότι η Κόνγουεϊ πρόκειται να γράψει τον πιο εντυπωσιακό απολογισμό της προεδρικής θητείας του Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα η ίδια όταν ερωτήθηκε σχετικά από τη εφημερίδα περιορίστηκε στη φράση «κανένα σχόλιο».
 
Υπενθυμίζεται ότι η Κόνγουεϊ προκάλεσε πολλές συζητήσεις όταν αποχώρησε από τη θέση της μία μέρα πριν την Εθνική Συνέλευση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος καθώς δήλωσε ότι ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.
 
Όπως σημειώνει η dailymail το συγκεκριμένο βιβλίο πρόκειται να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις της με τον σύζυγό της και την κόρη της, οι οποίοι είναι επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ. Η Conway προστέθηκε στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ το 2016, ωστόσο η γνωριμία τους κρατάει από το 2013 όταν είχε διοργανώσει ψηφοφορία καθώς ήθελε να τον δει δήμαρχο της Νέας Υόρκης.
 
Ως διευθύντρια της εκστρατείας του Τραμπ υπήρξε «ασπίδα» για αυτόν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ την ίδια ώρα ο σύζυγός της ήταν ένας εκ των σφοδρών επικριτών του προέδρου. Μέχρι τώρα έχουν γραφτεί περισσότερα από 1.200 βιβλία μεταξύ των οποίων του πρώην δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Κοέν, των δημοσιογράφων Μπομπ Γουντγουορντ, Μάικλ Γουλφ.
 
Από αυτά τα βιβλία πιο προσοδοφόρα είναι του πρώην σύμβουλου Εθνικής Ασφάλειας Τζον Μπόλτον, του πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ και της ανιψιάς του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Μαίρη Τραμπ. Στο μεταξύ σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ θελήσει να εκδόσει ένα βιβλίο ή μία νέα αυτοβιογραφία, ή να προβεί σε μία συμφωνία για προβολή ταινίων θα μπορούσε να κερδίσει μέχρι 100 εκατ. δολλάρια.
 
Πηγή: protothema.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18