search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:21
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Θετικός ο Μητροπολίτης Καστοριάς – Μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη

09.12.2020 07:29
Κορωνοϊός: Θετικός ο Μητροπολίτης Καστοριάς - Μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη - Media

 

Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Μητροπολίτης Καστοριάς, Σεραφείμ, ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού.

Ο Μητροπολίτης Καστοριάς υποβλήθηκε σε τεστ Covid-19, το οποίο βγήκε θετικό. Ως εκ τούτου, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, ώστε να τύχει της καλύτερης δυνατής ιατρικής βοήθειας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του ή για τα συμπτώματα που έχει παρουσιάσει.

«Προβληματίζομαι με τα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας. Προβληματίζομαι με την τρομοκρατία και τον φόβο που ασκείται στον ελεύθερο στη σκέψη και αδούλωτο στην καρδιά Έλληνα Ορθόδοξο. Και ποιός δεν προβληματίζεται τις ημέρες αυτές, από τον απρόσκλητο επισκέπτη, τον ιό, που καθήλωσε την έπαρση όλων μας, την οφρύν των ισχυρών της γης και ακόμη και αυτήν την επιστήμη;» είχε πει πριν λίγες μέρες στο romfea.gr.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15