search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:28
MENU CLOSE

Σούνιο: Επεισόδιο έξω από το σπίτι του Τσίπρα με συνεργείο του Mega και αστυνομικούς

09.12.2020 09:47
Σούνιο: Επεισόδιο έξω από το σπίτι του Τσίπρα με συνεργείο του Mega και αστυνομικούς - Media

 

Ένταση σημειώθηκε κοντά στο σπίτι του αρχηγού της αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στα Λεγρενά, όταν συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Mega, προσπάθησε να πλησιάσει για να τραβήξει πλάνα.

Σύμφωνα  με πληροφορίες, στο σημείο έφτασε η Άμεση Δράση και στη συνέχεια οι αστυνομικοί της ασφάλειας του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ που προσπάθησαν να απομακρύνουν το συνεργείο. Ακολούθησαν αντεγκλήσεις και ένταση, ώσπου τηλεοπτικό συνεργείο και αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λαυρίου προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

Λασπομαχία

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε με εξώδικο σε δημοσιογράφο και εκδότη για το θέμα της οικίας του κατηγορώντας τον πρωθυπουργό και τα μέσα που τον στηρίζουν για fake news, λάσπη και προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας

Από την πλευρά της η ΝΔ μετά την δημοσιοποίηση του μισθωτηρίου, υιοθέτησε άλλη στρατηγική, αφήνοντας υπόνοιες ότι το έγγραφο που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας είναι ψεύτικο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24