search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:40
MENU CLOSE

Της άρεσε να τραβάει selfie ενώ έκανε μπάνιο- Της έπεσε όμως το iphone που φόρτιζε, στην μπανιέρα και πέθανε από ηλεκτροπληξία (Video)

09.12.2020 13:39
Της άρεσε να τραβάει selfie ενώ έκανε μπάνιο- Της έπεσε όμως το iphone που φόρτιζε, στην μπανιέρα και πέθανε από ηλεκτροπληξία (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Αρχαγγέλσκ της Ρωσίας. Η Ολέσια Σεμένοβα είχε μπει να κάνει μπάνιο και να ετοιμαστεί να πάει στη δουλειά της. Είχε πάρει μαζί της ο κινητό της iphone το οποίο το είχε βάλει να φορτίζει σε μια πρίζα δίπλα στην μπανιέρα. 


Τότε συνέβη το μοιραίο. Μια λάθος κίνηση στο καλώδιο και το κινητό που ήταν συνδεδεμένο με το ρεύμα έπεσε στο νερό της μπανιέρας που έκανε μπάνιο η κοπέλα. Έπαθε ηλεκτροπληξία και χιλιάδες watt διαπέρασαν το κορμί της. 
Η Ολέσια αργούσε να βγει από το μπάνιο και η συγκάτοικος της Ντάρια ανησύχησε. Τη φώναζε πίσω από την πόρτα αλλά απάντηση δεν έπαιρνε. Τότε αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα και να μπεί στο μπάνιο. 
φΒρήκε τη φίλη της νεκρή από ώρα: «Της φώναξα, την κούνησα, αλλά ήταν χλωμή, δεν αναπνέει και δεν έδειχνε σημάδια ζωής. Στο μεταξύ το καλώδιο του κινητού της χανόταν μέσα στο νερό της μπανιέρας.» Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο αλλά μόλις ήρθαν οι διασώστες απλά επιβεβαίωσαν το θάνατο της Ολέσια. 


Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ολέσια έκανε μπάνιο και είχε και το κινητό της μαζί. Συνήθιζε να τραβάει ακόμη και βίντεο την ώρα που έκανε μπάνιο όπως θα δείτε και στο βίντεο.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:39