search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03
MENU CLOSE

Να μη σου τύχει: Έδινε συνέντευξη τύπου και του έφυγε το δόντι – Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους (Video)

09.12.2020 14:56
Να μη σου τύχει: Έδινε συνέντευξη τύπου και του έφυγε το δόντι – Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους (Video)  - Media

 

Ο Λούι Γκόχμερτ είναι ο εκπρόσωπος των ρεπουμπλικάνων στο Τέξας. Όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου που θα έδινε και θα μιλούσε για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τραμπ. 
Ξαφνικά όπως μιλάει με την χαρακτηριστική τεξανή προφορά, του φεύγει το δόντι του και προσπαθεί να το καλύψει. Μασάει και σουφρώνει τα χείλη του αλλά συνεχίζει απτόητος να μιλάει προς τους δημοσιογράφους.
Βέβαια όπως ήταν φυσικό αυτό έγινε θέμα με τον Λούι να γίνεται έξαλλος και να κατηγορεί τα μέσα ότι δεν ενδιαφέρονταν για εκείνα που έλεγε αλλά για το δόντι που του έπεσε στο οποίο μάλιστα έσπευσαν να δώσουν μεγάλη έκταση. 
Ο Λούι επαναλάμβανε για μια ακόμη φορά τα όσα έχει πει μυριάδες φορές χωρίς αποδείξεις ο Ντόναλντ Τραμπ, περί νοθείας στις εκλογές και ότι ο Τραμπ είναι ο ουσιαστικός και πραγματικός νικητής των εκλογών στις ΗΠΑ. 
*Το δόντι φεύγει από το 8ο λεπτό και μετά 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:59