search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:11
MENU CLOSE

«Άγριες Μέλισσες»: Ποιος γνωστός ηθοποιός απέρριψε τον ρόλο του Λάμπρου γιατί πίστευε ότι η σειρά θα κοπεί στον πρώτο μήνα

09.12.2020 15:56
Άγριες Μέλισσες: Οι σεναριογράφοι ξεκινούν νέα σειρά στο MEGA - Media

 

Γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε ότι είχε πρόταση για την πασίγνωστη και πολύ επιτυχημένη σειρά Αγριες Μέλισσες, αλλά την απέρριψε γιατί νόμιζε ότι θα κοπεί στον πρώτο μήνα.

Ο λόγος για τον Ηλία Μελέτη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος και μίλησε για την πρόταση που του έκαναν για τις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα για το ρόλο του δάσκαλου, ενώ αποκάλυψε πως είπε στην παραγωγή πως η σειρά θα κοπεί τον πρώτο μήνα.

«Όταν μου έγινε η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχα δώσει το λόγο μου στον Alpha για τη σειρά “Κρατάς μυστικό;”. Μου είπαν ότι πρόκειται για μια σειρά εποχής που θα έχει πέντε επεισόδια την εβδομάδα και νομίζω ότι ήταν για το ρόλο του δάσκαλου. Και λέω “πέντε επεισόδια την εβδομάδα σε σειρά εποχής; Πώς γίνεται αυτό; Τι θα κάνετε; Ένα επεισόδιο την ημέρα, 30 σελίδες;», είπε ο Μελέτης Ηλίας.

Και μάλιστα τους είπα ότι η προσωπική του γνώμη είναι πως τον πρώτο μήνα οι Αγριες Μέλισσες θα κοπούν.

«Και τελικά κόπηκε το “Κρατάς μυστικό;” και οι Άγριες Μέλισσες πάνε σφαίρα», συμπλήρωσε ο Μελέτης Ηλίας.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:10