search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:41
MENU CLOSE

Με ήττα 0-2 από την Πόρτο τελείωσε τις υποχρεώσεις του στο Champions League o Ολυμπιακός – Συνεχίζει στο Europa League

09.12.2020 22:11
Με ήττα 0-2 από την Πόρτο τελείωσε τις υποχρεώσεις του στο Champions League o Ολυμπιακός - Συνεχίζει στο Europa League - Media
 
Δεν καταφέρε να συνεχίσει στο Champions League ο Ολυμπιακός ο οποίος ηττήθηκε μετά από μέτρια εμφάνιση από την Πόρτο, αλλά πήρε την 3η θέση στον όμιλό του και το εισιτήριο για το Europa League.
 
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 10′ όταν η Πόρτο κέρδισε πέναλτι, σε μια φάση που οι Πορτογάλοι ζήτησαν γκολ (ότι η μπάλα πέρασε από τη γραμμή μετά την κεφαλιά του Λέιτε) με τον βοηθό να υποδεικνύει οφσάιντ. Τελικά το VAR έδειξε χέρι του Χολέμπας στην πρώτη κεφαλιά κι ο Οτάβιο νίκησε τον Σα για το 0-1.
 
Το γκολ επηρέασε τον Ολυμπιακό, που έχασε όμως τεράστια ευκαιρία με τον Μασούρα για το 1-1 στο 15′, ενώ η γρήγορη είσοδος του Φορτούνη δεν άλλαξε κάτι αρχικά.
 
Ο Ολυμπιακός άγγιξε την ισοφάριση στο 54′ με τον Ελ Αραμπί να αστοχεί. Τελικά στο 77′ η Πόρτο στην τρίτη της ευκαιρία βρήκε το 0-2 (Ουρίμπε) και στο επόμενο λεπτό ο Σεμέδο αποβλήθηκε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39