search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:36
MENU CLOSE

Γιάννης Μπέζος: «Το περίμενα ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις – Πάντα σκέφτομαι πριν μιλήσω» (Video)

10.12.2020 07:25
Γιάννης Μπέζος: «Το περίμενα ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις - Πάντα σκέφτομαι πριν μιλήσω» (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Τάκη Χατζή στο Direct του ALPHA ήταν ο Γιάννης Μπέζος, το βράδυ της Τετάρτης.  Με αμεσότητα και αφοπλιστική ειλικρίνεια, όπως άλλωστε συνηθίζει, ο ηθοποιός μίλησε για τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον χώρο της υποκριτικής, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και σε παλαιότερες δηλώσεις που δέχτηκαν έντονη κριτική.

 «Είμαι βέβαιος ότι δίνω αρκετό έως πολύ χώρο στα νέα παιδιά αλλά επιλεκτικά. Κυρίως στην τηλεόραση είναι μεγαλύτερο το πεδίο που μπορείς να βοηθήσεις, να μπούνε κάποιοι άνθρωποι στον στίβο αυτόν και να προχωρήσουν.

Το πιο ακραίο ίσως που έχω κάνει είναι πως είχα κάνει μια δήλωση κάποτε ότι καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να πάνε στο σπίτι τους. Να τελειώνουμε. Πρέπει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να καταλάβουμε ότι αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους. 

Το ότι είχε αντιδράσεις το θεώρησα φυσικό. Θα ήταν και ανώμαλο να μην έχει αντιδράσεις αλλά, ένας από τους λόγους που την έκανα, ήταν για να δημιουργηθούν και αντιδράσεις να ξεκουνηθούμε λιγάκι. Πάντα σκέφτομαι πριν μιλήσω» τόνισε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:36