search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:49
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Εμπάργκο Alpha στον Νίκο Μουτσινά

10.12.2020 07:27
Τηλεόραση: Εμπάργκο Alpha στον Νίκο Μουτσινά - Media

 

Διάφορα θέματα της επικαιρότητας άρχισε να σχολιάζει στην έναρξη της χθεσινής του εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς. Κατά τη διάρκεια των θεμάτων που παρουσίαζε στους τηλεθεατές, η Βάνια έκανε breaking news τον εαυτό της ως Ματίνα Νικολάου που στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με το σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη. Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς απόρησε για το λόγο που επιλέχθηκε να προβληθεί αυτή η φωτογραφία και είπε: «Δεν έχουμε θέματα;».

Στη συνέχεια, οι συνεργάτες του από το κοντρόλ τον ενημέρωσαν πως ο Alpha απαγόρευσε να παίξει αποσπάσματα του «The Bachelor» στην εκπομπή. Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς με την on air ανακοίνωση που του έγινε, δήλωσε: «“Εργένη” γιατί δεν παίζω; Απαγόρευση; Από τον ίδιο; Τον ρυθμίσανε και είπε “δεν θέλω να με παίζεται;”. Ποιος; Από το κανάλι; Γιατί να μην το παίζουμε; Μωρέ τι χαζομάρες είναι αυτές; Άσε ρε να το παίξουμε. Είναι δύσκολη η περίοδος, παιδιά».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:49