search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:57
MENU CLOSE

Φοιτήτρια κβαντικής φυσικής βγάζει μισθό πουλώντας τα φορεμένα της εσώρουχα σε «sugar daddies» (Photos)

10.12.2020 07:37
Φοιτήτρια κβαντικής φυσικής βγάζει μισθό πουλώντας τα φορεμένα της εσώρουχα σε «sugar daddies» (Photos) - Media

 

Αν και είναι φοιτήτρια κβαντικής φυσικής, η 30χρονη Μελ Μπράουν έχει βρει έναν εντελώς άσχετο με τις σπουδές της και σίγουρα… πρωτότυπο τρόπο για να βιοπορίζεται.

Συγκεκριμένα η όμορφη φοιτήτρια βγάζει σχεδόν ένα μισθό πουλώντας φορεμένα εσώρουχα και καλσόν σε «sugar daddies».

Η Μελ Μπράουν μετρά ήδη 20.000 σχεδόν επισκέπτες στο online κατάστημά της και λέει ότι έχει τόση ζήτηση, που με το ζόρι χρειάζεται να… βάζει μπουγάδα πια!

Σύμφωνα με την Dailymail, η Μελ εμπνεύστηκε την… επιχείρησή της όταν πούλησε κάποιες μεταχειρισμένες αποκριάτικες μάσκες στο eBay και κάποιος της προσέφερε 16 ευρώ για φορεμένα γάντια.

«Τα φοράω (τα εσώρουχα) συνήθως για δύο μέρες και απλώς πηγαίνω βόλτες ή τρέχω, κάνω ό,τι κάνω κάθε μέρα. Κάποιες φορές, ωστόσο, μου έχουν ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα όπως για παράδειγμα να φορέσω ένα καλσόν και να κάνω άλματα, που ήταν κάπως επικίνδυνο γιατί γλιστρούσε!», λέει η Μελ.

«Μου είχαν επίσης ζητήσει να φορέσω καλσόν με σανδάλια και να πατήσω βρασμένα γλυκά και φρέσκα φρούτα. Για αυτό το τελευταίο task με τα φρούτα πήρα 50 ευρώ!» λέει η Μελ που συνολικά βγάζει περίπου 650 ευρώ το μήνα από αυτή της της δραστηριότητα», προσθέτει.

Η αυτοαποκαλούμενη «κατά τύχη sugar baby» συχνά λαμβάνει δώρα από πελάτες και λέει ότι έχει καταφέρει να αγοράσει πράγματα που αλλιώς δεν θα μπορούσε όπως ένα laptop ή όσα χρειάζεται για τη σχολή της.

Οι «sugar daddies», όπως λέει, της στέλνουν συνήθως προϊόντα ομορφιάς, κοσμήματα και σοκολάτες -και καλσόν που θέλουν να φορέσει!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:57