search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:00
MENU CLOSE

Καιρός: Καταρρακτώδεις βροχές στην Αθήνα – Κίνηση στους δρόμους

10.12.2020 08:51

 

Ισχυρή καταιγίδα σημειώνεται από το πρωί της Πέμπτης σε πολλές περιοχές της Αττικής, προκαλώντας κίνηση και μποτιλιάρισμα στους δρόμους. Λίγα λεπτά μετά τις 10 το  πρωί,  βρέχει καταρρακτωδώς, σύμφωνα με το meteo.gr,  στην Αγία Παρασκευή, τον Υμηττό, την Πάρνηθα, τα βόρεια προάστια και το κέντρο.

Αυξημένη κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα στη λεωφόρο Μεσογείων τμηματικά, αλλά και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Επιπλέον, δυσκολίες παρατηρούνται και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, τμηματικά, στο ύψος του Καλαμακίου αλλά και στην λεωφόρο Κηφισσού. 

Έν τω μεταξύ, ένα σπάνιο φαινόμενο αντίκρυσαν οι Αθηναίοι σήμερα, όταν ο ουρανός, λίγο πριν τις 7 το πρωί , πήρε ένα βαθύ κόκκινο χρώμα, ενώ ακολούθησε ισχυρή καταιγίδα, με μεγάλη ποσότητα βροχής, όπως είχε προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Δείτε live την κίνηση (κλικ στη χάρτη) 

Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικές ζημιές από τις καταιγίδες από την αστυνομία και την πυροσβεστική, μέχρι και αυτή την ώρα, 10:30. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51