search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40
MENU CLOSE

Γεωργιάδης για καραντίνα: «Τηρείται επειδή ο κόσμος βλέπει τους νεκρούς και φοβάται» (Video)

10.12.2020 09:17
Γεωργιάδης για καραντίνα: «Τηρείται επειδή ο κόσμος βλέπει τους νεκρούς και φοβάται» (Video) - Media

 

Πολλές φορές, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, επιλέγει με δηλώσεις του να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας και να προκαλεί γύρο πολιτικών αντιπαραθέσεων.

Αυτήν την φορά, πολλά σχόλια έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με την εξέλιξη του κορωνοϊού στην χώρα μας στην online εκπομπή Face2Face.

«Καλά τα έχουμε πάει, δεν τα έχουμε πάει άσχημα», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων όταν του επισημάνθηκε οτι ενδεχομένως να έπρεπε η απόφαση για το lockdown να είχε παρθεί νωρίτερα.

Παράλληλα επισήμανε ότι οι περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας είναι εκείνες που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Σε εκείνο το σημείο ο παρουσιαστής, Μάνος Επιτροπάκης, του επισήμανε πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

«Μακάρι να είχαμε πάρει την καραντίνα νωρίτερα. Μακάρι να είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα. Και σε αυτό η δική μου άποψη επειδή είμαι αιρετικός λίγο, πιστεύω οτι αν έπαιρνες την καραντίνα πριν τα κρούσματα, πρώτον θα δεχόσουν μία πολύ μεγάλη κριτική γιατί “μας καταστρέφεις την οικονομία ενώ δεν έχουμε ιό”, και δεύτερον, δεν θα ακολουθούσανε κιόλας», απάντησε ο υπουργός.

«Δηλαδή ένας από τους λόγους που τηρήθηκε η καραντίνα είναι οι νεκροί που βλέπουν κάθε μέρα και φοβούνται. Αν δεν υπάρχει ο φόβος δεν υπάρχει και η τήρηση των μέτρων», πρόσθεσε ο υπουργός προκαλώντας δεκάδες απορίες για το τι ακριβώς εννοεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40