search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:27
MENU CLOSE

Για το γόητρο οι δικέφαλοι απόψε στο Europa League

10.12.2020 12:48
Για το γόητρο οι δικέφαλοι απόψε στο Europa League - Media

 

0% γκανιότα στους αγώνες ΠΑΟΚ-Γρανάδα και Λέστερ-ΑΕΚ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους από το Pamestoixima.gr

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δίνουν απόψε τις τελευταίες τους αναμετρήσεις στο Europa League, αποχαιρετώντας για εφέτος τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται την Γρανάδα στην Τούμπα (19:55). Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν κατάφερε μέσα από το ματς με την Ομόνοια να κρατήσει ελπίδες πρόκρισης και θα κυνηγήσει ένα αποτέλεσμα γοήτρου. Η πρωτοπόρος του ομίλου, Γρανάδα, αναμένεται να αγωνιστεί με 6 σημαντικές απουσίες, λόγω τραυματισμών.

Η ΑΕΚ με τη σειρά της αγωνίζεται εκτός έδρας με την Λέστερ (22:00), με στόχο να κλείσει την εφετινή της ευρωπαϊκή σεζόν με μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στους αγώνες ΠΑΟΚ-Γρανάδα και Λέστερ-ΑΕΚ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Προσφέρει, επίσης, κάθε ημέρα σκορ πολλαπλών επιλογών και τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10