search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:34
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Λαμία: «Υγειονομική βόμβα» με 50 κρούσματα το γηροκομείο – Εισαγγελική παρέμβαση

10.12.2020 17:20
Κορωνοϊός – Λαμία: «Υγειονομική βόμβα» με 50 κρούσματα το γηροκομείο - Εισαγγελική παρέμβαση - Media

 

Εξαιρετικά δυσάρεστα είναι τα αποτελέσματα από τα νέα μοριακά τεστ που έγιναν στο Γηροκομείο Λαμίας που πριν μερικές ημέρες είχε δώσει 18 κρούσματα κορωνοϊού εκ των οποίων τα 14 σε περιθαλπόμενους.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, 35 ακόμη δείγματα επέστρεψαν θετικά, συμπληρώνοντας το τρομακτικό παζλ του κορωνοϊού που θέλει όλους τους ηλικιωμένους τρόφιμους να νοσούν με covid-19, αλλά και έξι άτομα από το προσωπικό.

Στο σύνολο είνει τουλάχιστον 50 άτομα (κάποια τεστ ήταν επαναληπτικά) θετικά στην covid-19, μετατρέποντας τη δομή σε πραγματική «υγειονομική βόμβα».

Πρόκειται για τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη και θα αναζητηθούν ευθύνες, αφού ήδη έχει επέμβει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Θυμίζουμε ότι αρχικά ανιχνεύθηκε μόνο μία υπάλληλος θετική και σε ελάχιστες ημέρες και παρά το «καμπανάκι κινδύνου» φτάσαμε στα 18 και πλέον σχεδόν στα 50 κρούσματα κορωνοϊού σε μια κλειστή Δομή όπως είναι το Γηροκομείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:31