search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:11
MENU CLOSE

Πένθος για την Όλγα Κεφαλογιάννη – Πέθανε η θεία της Λήδα Βαρδινογιάννη (Photos)

10.12.2020 18:49
Πένθος για την Όλγα Κεφαλογιάννη – Πέθανε η θεία της Λήδα Βαρδινογιάννη (Photos) - Media

 

Με θλίψη, η γνωστή πολιτικός Όλγα Κεφαλογιάννη, αποχαιρέτισε τη θεία της Λήδα Βαρδινογιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη.

Η Όλγα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε λόγια καρδιάς για τη γνωστή συλλέκτρια έργων τέχνης, η οποία είχε παντρευτεί τον Παύλο Βαρδινογιάννη:

Η Λήδα Κατακουζηνού-Βαρδινογιάννη, η θεία Λήδα για την οικογένειά μας, έφυγε σήμερα από κοντά μας… η τελευταία grande dame των Αθηνών, με το μοναδικό στυλ, την πνευματική καλλιέργεια, την λατρεία για την τέχνη, την διάθεση για ευεργεσία, τους καλούς τρόπους, την αστική ευγένεια και την κοσμοπολίτικη αύρα, μας μάγευε πάντα με την ιδιαίτερη προσωπικότητά της. Την αποχαιρετούμε με συγκίνηση και μεγάλη αγάπη!

Η φωτογραφία είναι από την έκθεση «Στο σπίτι της Λήδας Βαρδινογιάννη» που διοργανώθηκε το 2014 στο Μουσείο Μπενάκη (Πινακοθήκη Ν. Χατζηκυριάκου-Γκίκα), όπου εκτέθηκε μέρος της προσωπικής της συλλογής έργων τέχνης, από Σαγκάλ και Ματίς μέχρι Βολανάκη και Τσαρούχη.

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:10