search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:09
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Νέο «χτύπημα» στο θύμα με υδροκυάνιο φέρεται να σχεδίαζε η δράστης

10.12.2020 21:51
Επίθεση με βιτριόλι: Νέο «χτύπημα» στο θύμα με υδροκυάνιο φέρεται να σχεδίαζε η δράστης - Media
 
Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγους μήνες μετά τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και βύθισε την 34χρονη Ιωάννα στον εφιάλτη, αφού υπέστη εγκαύματα στο 93% του προσώπου της και έχει ήδη υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις.
 
Μια τελευταία εξέλιξη αποδεικνύει το ασυγκράτητο μένος της δράστριας έναντι του θύματος. Όπως αποκαλύπτεται από ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του Star, η 35χρονη Έφη έψαχνε τρόπο να επιτεθεί στην Ιωάννα ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο όταν έμαθε πως ζει.
 
Τα συγκεκεριμένα στοιχεία ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ανοίγοντας το λαπτοπ της κατηγορουμένης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ημέρες μετά την επίθεση με το βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, η 35χρονη έψαχνε να βρει τον τρόπο για τα της επιτεθεί πάλι, αυτή τη φορά μέσα στο νοσοκομείο.
 
Και όχι με βιτριόλι αλλά με υδροκυάνιο το οποίο έψαχνε τρόπος για να το προμηθευτεί. Ακόμη υπάρχουν αναζητήσεις για το πώς θα μπορούσε να της κάνει ένεση με αέρα, ενώ είχε κατεβάσει στο λαπτοπ και σχεδιάγραμμα του νοσοκομείου και ειδικά του ισογείου, όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα.
 
Στις διασυνδέσεις της «βιτριολίστριας της Καλλιθέας» μέσω διαδικτύου, επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να βρουν αν υπήρχαν συνεργοί. Η κατηγορούμενη είχε διασυνδέσεις με τέσσερα πρόσωπα -κλειδιά (μία γυναίκα και τρεις άντρες) μέσω Ίντερνετ από τον Πειραιά και το Κορωπί.
 
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα τέσσερα άτομα και πραγματοποίησαν εφόδους στα σπίτια τους, ενώ εστιάζουν την προσοχή τους σε κινητά και υπολογιστές. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει σαφές στοιχείο που να αποδεικνύει αν βοήθησαν την 35χρονη στην επίθεση ή όχι.
 
Μετά τα Χριστούγεννα, όμως αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, τα οποία θα ρίξουν φως στην υπόθεση.
 
Πηγή: protothema.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:09