search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:01
MENU CLOSE

Δανάη Μπάρκα: Απαντά σε αρνητική κριτική – «Είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της» (Video)

11.12.2020 07:05
Δανάη Μπάρκα: Απαντά σε αρνητική κριτική - «Είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της» (Video) - Media

 

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show του ΑΝΤ1 ήταν η Δανάη Μπάρκα, το βράδυ της Πέμπτης, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει στην τηλεόραση με την εκπομπή “Πάμε Δανάη” αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την αρνητική κριτική.

«Διάβασα ένα άρθρο που μου τα έχωνε. Ότι “αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη”. Λες και το κανόνισα μόνη μου, λες και πήρα εγώ τους ανθρώπους και τους παρακάλεσα. “Αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη, που νιώθει σαν σπουδαία παρουσιάστρια και μίλησε όλη η ελληνική σόουμπιζ για την αγάπη που της έχει και αντ’ αυτού παίρνει μια παλάμη με ανοιχτά δάχτυλα”. Χοντράδες, ρε παιδί μου. Αλλά επειδή το θέμα δεν είναι τι λέγεται, αλλά από ποιον λέγεται, έχω μάθει ευτυχώς εδώ και χρόνια, τώρα που έχουν τριπλασιαστεί οι εμμονές και οι κακές κριτικές, να το ζυγίζω. Άρα βλέπω πρώτα ποιος λέει τι και μετά αφήνω να επηρεαστώ αν επηρεαστώ».

«Ευτυχώς μέχρι στιγμές δεν υπάρχουν εμμονές πολλές με μένα. Υπάρχει από μία συγκεκριμένη γυναίκα που δεν έχω μπει στον κόπο να ασχοληθώ γιατί, όπου κι αν το πω, όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι με την συγκεκριμένη. Οπότε βλέπω πως είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της και δεν απαντάω δημόσια. Αν θέλω κάτι, πετάω μια μπηχτούλα και μέχρι εκεί» είπε, εμφανώς ενοχλημένη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:00