search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:08
MENU CLOSE

Τσίπρας: Στο σπίτι του Βολταίρου δε μιλάνε για σχοινί – Ο Μητσοτάκης ενορχήστρωσε τα «κίτρινα δημοσιεύματα για τη βίλα»

11.12.2020 07:19
Τσίπρας: Στο σπίτι του Βολταίρου δε μιλάνε για σχοινί  - Ο Μητσοτάκης ενορχήστρωσε τα «κίτρινα δημοσιεύματα για τη βίλα» - Media

 

Επίθεση προσωπικά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την βίλα στο Σούνιο έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μέσα από την συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη. 

Όπως είπε τα δημοσιεύματα ήταν ενορχηστρωμένη επίθεση με κιτρινισμούς καθώς ο ίδιος τα έχει “όλα δημόσια και διαφανή”. «Το σπίτι αυτό ήταν για 10 χρόνια ήταν ανεκμετάλλευτο. Ήταν σημαντική για μένα η δυνατότητα να έχω ένα σπίτι εκεί γιατί ήθελα να είμαι κοντά με την οικογένειά μου. Δίνω 6.000 ευρώ τον χρόνο κατόπιν συμφωνίας που έκανα με τον ιδιοκτήτη, όλα τα στοιχεία τα έδωσα στη δημοσιότητα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. 

«Την επόμενη φορά που θα πάω να ενοικιάσω κάποιο σπίτι θα πάρω μαζί μου τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη – Τώρα είναι η σειρά του κ.Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις και να δώσει στη δημοσιότητα τα ενοίκια που αφορούν τον ίδιο. Θα φέρουμε τροπολογία που θα υποχρεώνει τους πολιτικούς να δηλώνουν την πορεία των δανείων τους», πρόσθεσε ο πρώην Πρωθυπουργός. 

«Ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει στη δημοσιότητα το ενοίκιο που πληρώνει στο σπίτι του στον Λυκαβηττό»; Διερωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Για τα εξώδικα στους δημοσιογράφους 

«Δεν είμαι υπέρ της ποινικοποίησης του τύπου αλλά πρέπει να δώσουν απάντηση για τη συκοφάντηση», είπε ο κ. Τσίπρας. 

Δείτε live

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03