search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:04
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Η… αποκαθήλωση του Δούκα ξεκινά

11.12.2020 08:18
Άγριες Μέλισσες: Η... αποκαθήλωση του Δούκα ξεκινά  - Media

 

Στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV μίλησε ο Λεωνίδας Κακούρης και τηλεοπτικός “Δούκας”, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν οι Άγριες Μέλισσες αλλά και τις σημαντικές εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στη σειρά. 

Το ένοχο μυστικό του Δούκα αποκαλύπτεται-Τρίζουν τα θεμέλια του γάμου του με τη Μυρσίνη

Όταν η Μυρσίνη μαθαίνει από το Δούκα το φρικτό μυστικό της δολοφονίας του πατέρα της Ελένης εξοργίζεται. Πλέον, δίνει μια πολύ μεγάλη δικαιολογία στην Ελένηπου μπορεί να ήξερε ό,τι συνέβη στο πατέρα της οπότε αυτό από μόνο του αλλάζει πάλι τις ισορροπίες.

Από την άλλη, ο Δούκας θέλει όσο τίποτα άλλο να διώξει την Ελένη από το Διαφάνι και γι’ αυτό ζητά τη βοήθεια του Βόσκαρη.  Για τον ίδιο αποτελεί τη φόνισσα του παιδιού του. Από την ιστορία κρατά τα κομμάτια που τον συμφέρουν, αγνοώντας επιδεικτικά όλα εκείνα που τον ενοχοποιούν. Το ότι δηλαδή έχει σκοτώσει τον πατέρα της Ελένης με προτροπή του Σέργιου, δε σημαίνει τίποτα για εκείνον. Έχει κάνει δεκάδες λάθη στη ζωή του…

Μιλώντας για τον χαρακτήρα που υποδύεται και αναλύοντας τις υποχθόνιες πράξεις του στη σειρά, ο Λεωνίδας Κακούρης σημειώνει:

“Αν δω το Δούκα απέξω ως παρατηρητής δεν είναι ένας συμπαθής αλλά ένας αρνητικός ήρωας. Παρόλα αυτά τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο.  Ο Δούκας κατέληξε να είναι αυτός ο άτεγκτος και σκληρός άνθρωπος που βάζει τον εγωισμό του και το όνομά του πάνω απ΄όλα μέσα από μία σειρά γεγονότων

. Μιμείται τη ζωή του πατέρα του. Ήταν πάντα το πρότυπό του και ποτέ δεν κατάφερε να πάρει την αποδοχή που αποζητούσε εν αντιθέσει με τον αδελφό του. Και εκεί ξεκινά και ένα άλλο κόλλημα στην σχέση με τον αδελφό και την αδελφή του. Έβαλε σκοπό του να αποδείξει σε όλους ότι είναι σπουδαίος.

Η Μυρσίνη τον υποδαύλιζε. Κατάφερε τον στόχο του αλλά έχασε τον εαυτό του και αυτό θα αρχίζει σιγά σιγά να διαφαίνεται. Ο Δούκας δεν είναι πια αυτός που φαίνεται. Έχει μείνει το κέλυφός του. Αρχίζει η αποκαθήλωση του.”

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρεται στην επιτυχία της σειράς αλλά και τις αλλαγές που έφεραν στη ζωή του οι Άγριες Μέλισσες.

“Αυτή η ερώτηση θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον αν δεν έμπαινε ο κορωνοιός στις ζωές μας και έσβηνε όλους τους μήνες με τον τρόπο του. Δε βγαίνω έξω, δε βλέπω κόσμο, άρα δεν έρχομαι σε ουσιαστική επαφή με το κοινό.  Αισθάνομαι φυσικά την αποδοχή ακόμη και φορώντας τη μάσκα όταν πηγαίνω σε κάποιο φαρμακείο ή σταματώ να πιω ένα καφέ.

Αντιλαμβάνομαι ότι οι άνθρωποι παρακολουθούν με πολύ αγάπη την σειρά. Νιώθω από τον κόσμο ένα «ευχαριστώ». Αισθάνομαι ότι τους κρατάμε συντροφιά και όντως είναι ωραίο να το μοιράζονται οι άνθρωποι αυτό μαζί σου. Σημαίνει ότι η δουλειά σου και οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι. Είναι εξαιρετικά δύσκολο ως συνθήκη το καθημερινό σήριαλ. Είναι ένας μαραθώνιος. Κάθε επεισόδιο είναι και κατοστάρι. Δεν σταματάς να πάρεις ανάσα.” τονίζει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48