search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:01
MENU CLOSE

Τσιμτσιλή: Ενοχλήθηκε από δημοσίευμα – Δείτε την αντίδρασή της (Video)

11.12.2020 09:40
Τσιμτσιλή: Ενοχλήθηκε από δημοσίευμα -  Δείτε την αντίδρασή της (Video) - Media

 

Δημοσίευμα εφημερίδας με τίτλο: «Φλομώνει με ψέματα το παιδί της η Τσιμτσιλή, απέκρυψε την αλήθεια για άλλη μια φορά, κυλίστηκε στον βούρκο της ακολασίας» που αναφερόταν στην ίδια, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Παρασκευής, περιγράφοντας στους τηλεθεατές το σοκ που υπέστη όταν το διάβασε λίγο πριν την εκπομπή.

«Αρχίζει να με πιάνει τρέμουλο, νιώθω ενοχικά ότι έχω κάνει κάτι που δεν το ξέρω που δεν το θυμάμαι και το έχει ανακαλύψει κάποιος και με διαπομπεύει. Και το ψέμα το ένοχο που κυλίστηκα στον βούρκο της ακολασίας, ήταν το λάθος που είπα ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης και πρέπει να το πιστεύουν τα παιδιά μας.

Θέλω να πω σε αυτόν τον συνάδελφο που βρήκε τον τίτλο ότι προφανώς ή δεν πιστεύει στον Άγιο Βασίλη ή δεν του έφερνε δώρο ή δεν έχει παιδιά ή έχει απωθημένο ή δεν γουστάρει εμένα. Ρε παιδιά, μη με ταράζετε πρωί πρωί έτσι», είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:00