search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:48
MENU CLOSE

Ρόδος – γυναικολόγος: Δηλώνει ότι δεν θυμάται τα θύματα που τον κατήγγειλαν – Απειλεί με μηνύσεις

11.12.2020 09:58
Ρόδος – γυναικολόγος: Δηλώνει ότι δεν θυμάται τα θύματα που τον κατήγγειλαν – Απειλεί με μηνύσεις - Media

 

Αρνήθηκε τις κατηγορίες , δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αυτές που τον μήνυσαν, δεν τις θυμάται να έχουν επισκεφτεί το ιατρείο του, και θεωρεί ότι όσα του καταμαρτυρούν τα έχουν βγάλει από μυαλό τους.

Φειδωλός σε απαντήσεις – εξηγήσεις για τα όσα καταγγέλλουν εις βάρος του οι γυναίκες που δηλώνουν θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων, ήταν σήμερα ενώπιον του Πταισματοδίκη Ρόδου ο γυναικολόγος – μαιευτήρας.

Πιο συγκεκριμένα αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται από τις φερόμενες ως θύματα, δήλωσε ότι δεν τις θυμάται καν αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι τα όσα εξιστορούνται αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους επιφυλασσόμενος μάλιστα να τις καταμηνύσει.

Οι συνήγοροι υπεράσπισής του,  πρόκειται να τον συνοδέψουν εκ νέου ενώπιον του Πταισματοδίκη για να εξεταστεί για ακόμη 5 μηνύσεις και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ακολουθήσει την ίδια τακτική.

Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η εξέτασή του γι’ ακόμη 12 μηνύσεις που έχουν ενσωματωθεί σε μια τρίτη δικογραφία.

Συνολικά, όπως έγραψε η «δημοκρατική», έχουν ασκηθεί εις βάρος του 20 μηνύσεις με την τελευταία από μια 25χρονη ημεδαπή, με καταγωγή από την Λέσβο, που διαμένει στην Ολλανδία και προσωρινά στο παρελθόν στην Ρόδο, μέσω της πρεσβείας της χώρας μας, στην Ολλανδία.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46