search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:07
MENU CLOSE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά γατί αποχώρησε από την εκπομπή της Γερμανού (Video)

11.12.2020 10:29
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά γατί αποχώρησε από την εκπομπή της Γερμανού (Video) - Media

 

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” ήταν, το πρωί της Παρασκευής, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην απόφασή της να αποχωρήσει από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. 

«Ήταν δική μου επιλογή ξεκάθαρα να μην συνεχίσω στο “Καλύτερα δε γίνεται” γιατί ένιωσα ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος. Είναι πολύ σωστό όταν νιώθεις αυτό το πράγμα να αποχωρείς. Δεν τσακώθηκα με κανέναν, μιλάω με όλα τα παιδιά. Ήταν δική μου επιλογή.

Ήρθαν κάποιες προτάσεις που εμένα δεν με κάλυπταν, οπότε είπα “γιατί να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να είμαι μπροστά στην κάμερα; Δεν θέλω”. Θα ήθελα να κάνω κάτι που θα ταιριάζει σε μένα. Στο “Καλύτερα δε γίνεται” ήταν κάτι που μου ταίριαζε και μου άρεσε. Εγώ είμαι γενικότερα της ομάδας, δεν είναι αυτοσκοπός μου να πάρω μια κεντρική θέση. Αν είναι κάτι το οποίο μου ταιριάζει, αυτό θα ήθελα να κάνω», είπε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:01