search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:49
MENU CLOSE

Ο Χάρισον Φορντ γυρνάει νέο Ιντιάνα Τζόουνς στα 80 του

11.12.2020 13:31
Νεκρός 54χρονος κυνηγός – Αυτοπυροβολήθηκε όταν σημάδευε αγριογούρουνο - Media

 

Η πρώτη ταινία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1981. Ονομαζόταν «οι κυνηγοί της χαμένης Κιβωτού» και πρωταγωνιστούσε ο Χάρισον Φόρντ. Την επιτυχία της ταινίας εκμεταλλεύτηκαν οι παραγωγοί και οι συντελεστές και γύρισαν αμέσως μετά άλλες 3 ταινίες. Τις: «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Ναός του Χαμένου Θησαυρού» (1984), «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία» (1989) και «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου» (2008).  Τώρα μετά από 40 σχεδόν χρόνια ζωής του καθηγητή αρχαιολογίας Ίντι Τζόουνς θα βγει και η 5η ταινία. 
Βέβαια ο Χάρισον Φορντ είναι πλέον 80 χρονών αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να πρωταγωνιστήσει και πολλές από τις σκηνές να τις γυρίσει μόνος του. Την ανακοίνωση για την ταινία την έκανε η Disney μέσω twitter.
Η πρώτη ταινία είχε στοιχίσει 18 εκατομμύρια δολάρια αλλά από τις εισπράξεις στον κινηματογράφο μέσα σε λίγες ημέρες έφερε κέρδος 390 εκατομμύρια δολάρια. 
Ενώ όλες τις προηγούμενες ταινίες με τις περιπέτειες του καθηγητή Τζόουνς τις είχε σκηνοθετήσει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, την τελευταία ταινία θα τη σκηνοθετήσει κάποιος άλλος που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2022
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03