search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:38
MENU CLOSE

Η Σαρλίζ Θερόν συγκρίνει τον εαυτό της με την Κάιλι Τζένερ (Photo)

11.12.2020 16:06
Η Σαρλίζ Θερόν συγκρίνει τον εαυτό της με την Κάιλι Τζένερ (Photo) - Media

 

Η Σαρλίζ Θερόν αυτοσαρκάζεται συγκρίνοντας τον εαυτό της με την Κάιλι Τζένερ και το τέλειο μακιγιάζ της.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της με… πασαλειμένο το κόκκινο κραγιόν στα χείλη της.

Πρόκεται για μια trowback φωτογραφία από τη βραδιά των People’s Choice Awards τον περασμένο Νοέμβριο. Όπως είχε αποκαλύψει τότε η Σαρλίζ Θερόν, είχε αφήσει τα παιδιά της να τη βάψουν…

Η Σαρλίζ Θερόν τώρα συνέκρινε το δικό της μακιγιάζ με αυτό της πάντα άψογης Κάιλι Τζένερ, παραθέτοντας τις φωτό τους και γράφοντας: «Ποια είναι ποια»!

Την φωτογραφία είδε και η 23χρονη σταρ Κάιλι Τζένερ και μάλιστα τη βρήκε ιδιαιτέρως αστεία, σχολιάζοντας με emoji που γελάνε και φιλάκια.

Η Σαρλίζ Θερόν έχει δυο παιδιά, τον Τζάκσον και την Ογκουστ και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τις αφήνει να παίξουν με το μακιγιάζ της, αφού πρόσφατα είχε δημοσιεύσει μια παρόμοια φωτό.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:38