search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:02
MENU CLOSE

Το βίντεο που ξεσήκωσε κατακραυγή στην Αγγλία: Τρεις άνδρες κλωτσάνε στο κεφάλι άστεγο, που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο (Video)

11.12.2020 17:28
Το βίντεο που ξεσήκωσε κατακραυγή στην Αγγλία: Τρεις άνδρες κλωτσάνε στο κεφάλι άστεγο, που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο (Video) - Media

 

Η αστυνομία του Λίβερπουλ ψάχνει να εντοπίσει τους νεαρούς με τα ποδήλατα οι οποίοι πριν από λίγα βράδια σε κεντρικό δρόμο της πόλης χτύπησαν έναν άστεγο. Ο άνδρας καθόταν επάνω στην κουβέρτα του έξω από μεγάλο πολυκατάστημα. 
Όπως φαίνεται και από το βίντεο οι νεαροί έχουν αφήσει τα ποδήλατα τους στο δρόμο και ένας από αυτούς έχει σκύψει επάνω από τον άστεγο και του ουρλιάζει στο πρόσωπο. 
Ξαφνικά και δίχως να έχει προκληθεί παίρνει φόρα και κλωτσάει με όλη του τη δύναμη τον καθισμένο άνδρα. Το κεφάλι του άστεγου δέχεται την κλωτσιά και χτυπάει πίσω στη βιτρίνα του πολυκαταστήματος. 
Στη συνέχεια οι άνδρες εκνευρισμένοι ανεβαίνουν στα ποδήλατα τους και φεύγουν. Ένα ζευγάρι που παρακολουθεί με τρόμο τη σκηνή δεν προλαβαίνει να βοηθήσει ενώ ο άνδρας που τραβάει το βίντεο λέει «αυτό δεν είναι καθόλου καλό».
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία ο άστεγος άνδρας τραυματίστηκε στο πρόσωπο – του έσπασε η μύτη- αλλά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. 
Το βίντεο έχει ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τον κόσμο να λέει στην αστυνομία πως πρέπει άμεσα να εντοπίσει τους δράστες για να πληρώσουν. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:01