search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:57
MENU CLOSE

Λέσβος: Βυθίστηκε στη λάσπη ξανά η «Μόρια 2» (Photos)

12.12.2020 15:22
Λέσβος: Βυθίστηκε στη λάσπη ξανά η «Μόρια 2» (Photos) - Media

 

Σε έναν τεράστιο λασπότοπο μετατράπηκε ξανά, με τις βροχές των τελευταίων 24ώρων, ο νέος προσφυγικός καταυλισμός στον Καρά Τεπέ της Λέσβου, που δημιουργήθηκε σε παλιό πεδίο βολής μετά την πυρκαγιά που κατέστρεψε τον διαβόητο καταυλισμό της Μόριας.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα, η λάσπη έχει καλύψει μεγάλο μέρος του καταυλισμού ενώ τα νερά έχουν μπει ξανά στις σκηνές.

 

After several days of heavy rain, this is the situation in the new camp on Lesvos that many referees to as Moria 2.0….

Δημοσιεύτηκε από Aegean Boat Report στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων σε δομές και υπηρεσίες στο Προσφυγικό – Μεταναστευτικό Λέσβου, οι πρόσφυγες «βρίσκονται εκτεθειμένοι στο κρύο, παλεύοντας κυριολεκτικά με τους ανέμους που πλήττουν κατά καιρούς το νησί. Οι ελλείψεις πολλές, όπως το ζεστό νερό, η περιορισμένη έως ανύπαρκτη πρόσβαση σε υγειονομικές εγκαταστάσεις (μπάνια/ τουαλέτες) και η ανεπαρκής υγειονομική περίθαλψη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:57