search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:22
MENU CLOSE

Το χαβά του ο Ερντογάν: Η ΕΕ όμηρος Ελλάδας και Κύπρου – Δίκαιος ο αγώνας της Τουρκίας

12.12.2020 17:32
Ερντογάν: Η Αγία Σοφία ήταν το «στέμμα του 2020» - Media

 

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Τούρκος πρόεδρος τις δηλώσεις του στον απόηχο της Συνόδου Κορυφής. 

«Η Ευρώπη πρέπει να γλιτώσει από την πίεση της Ελλάδας και των Ελληνοκυπρίων», ανέφερε το Σάββατο σε ομιλία του μέσω τηλεδιάσκεψης με την ευκαιρία εγκαινίων αυτοκινητοδρόμου, ο Τούρκος πρόεδρος επικρίνοντας την ΕΕ. 

«Παρά τις έντονες προσπάθειες που καταβάλλουμε για την επίλυση των ζητημάτων μας με την ΕΕ πάντα με καλή πρόθεση και μέσω διαλόγου, δεν βρίσκουμε σωστή τη στάση που επιδεικνύει. Είναι εντελώς λάθος οι βαθιά ριζωμένες σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ να είναι όμηροι των τεχνασμάτων δύο κρατών», ανέφερε. 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι η Τουρκία είναι υπέρ του διαλόγου και υπέρ της επίλυσης της προβλημάτων και σημείωσε ότι δεν θεωρεί σωστή τη στάση της ΕΕ.

Στοχοποιώντας τόσο την Ελλάδα όσο και την Κύπρο ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι «είναι λάθος η ΕΕ να είναι υπό την ομηρία δυο κρατών πρέπει να γλιτώσει από τις πιέσεις».

«Δε θα φτάσουν πουθενά τιμωρώντας τον δίκαιο αγώνα της Τουρκίας» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:21