search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:26
MENU CLOSE

Αντώνης Φουρλής: Έχω νιώσει αδικημένος στη δημοσιογραφία αλλά στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει

13.12.2020 13:46
Αντώνης Φουρλής: Έχω νιώσει αδικημένος στη δημοσιογραφία αλλά στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει - Media

 

Για τη δημοσιογραφία, τη δουλειά και τον κορωνοϊό μίλησε, μεταξύ άλλων, στη RealLife ο Αντώνης Φουρλής.

Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, βασικός συντελεστής της εκπομπής Special Report, μαζί με τους Τάσο Τέλλογλου και Μαρία Σαράφογλου, σε ερώτηση για το πως ανταποκρίθηκαν οι δημοσιογράφοι στο ζήτημα του κορωνοϊού απάντησε: «Νομίζω ότι τα πήγαμε καλύτερα από ό,τι συνήθως, σε ένα πολύ δύσκολο δημοσιογραφικό θέμα με πολλαπλές προεκτάσεις. Βρισκόμαστε απέναντι σε πόρτες που είναι σχετικά κλειστές και το έχουμε χειριστεί πολύ σωστά. Και μετά τον εμβολιασμό θα έχει «ουρά» το θέμα. Το πως θα λειτουργήσουν η τηλεργασία, η τηλεκπαίδευση και το τι θα συμβεί με την οικογένεια και το τηλεμπόριο είναι κομμάτι αυτής της κρίσης που ζούμε. Η ζωή μας αλλάζει».

«Αυτή την περίοδο είμαι (πολύ προσηλωμένος στη δουλειά). Θα είμαι ειλικρινής. Εμένα με βοήθησε ο έντονος ρυθμός στη δουλειά. Μου έκανε καλό που μάθαινα τι ακριβώς συμβαίνει και πού οδηγούνται τα πράγματα. Με βοήθησε να αισθάνομαι ότι έχω έλεγχο στη ζωή μου», συνέχισε. 

Σε ερώτηση για το αν έχει αισθανθεί αδικημένος επαγγελματικά, είπε: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει δημοσιογράφος που δεν το έχει νιώσει. Πιστεύω ότι στο τέλος της παρτίδας ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Μπορεί να ταλαιπωρηθείς, να αδικηθείς, να πιστεύεις ότι αδικείσαι αλλά στο τέλος της ημέρας η αξία του καθενός δεν πηγαίνει χαμένη».

-Υπάρχει αξιοκρατία στη δημοσιογραφία;

-«Η ζωή τα λύνει όλα!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:26