search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:22
MENU CLOSE

Φουλ της ισοπαλίας

28.09.2012 10:39
Φουλ της ισοπαλίας - Media

Τρία από τα τέσσερα ματς της Κυριακής έληξαν χωρίς νικητή και το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και στο έτερο αφού κρίθηκε στο 86΄ με πέναλτι και ενώ ο ηττημένος είχε τρία δοκάρια!

Τρία από τα τέσσερα ματς της Κυριακής έληξαν χωρίς νικητή και το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και στο έτερο αφού κρίθηκε στο 86΄ με πέναλτι και ενώ ο ηττημένος είχε τρία δοκάρια!

Στο ματς που έκλεισε την αυλαία ΑΕΚ και Άρης πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ στο πρωτάθλημα αλλά δεν κατάφεραν να κατακτήσουν και την πρώτη τους νίκη.

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και με τον ενθουσιασμό της έδρας και της παρουσίας των υποψήφιων επενδυτών Βιντιάδη – Χάρις στα επίσημα, πίεσε για το γκολ. Δεν το πέτυχε αφού ο Διούδης  εξουδετέρωσε το σουτ του Κορδέρο στο 13΄ και ο Φούντας αστόχησε από καλή θέση στο 35’.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά και το δεύτερο μέρος, απείλησαν με Κατίδη και Κατσικοκέρη πριν τελικά σκοράρουν με κεφαλιά του Γιάγκο στο 58’. Το πανηγύρι στις εξέδρες χάλασε στο 74΄ όταν ο Καπετάνος έβγαλε κατάπληκτική πάσα στον Αγκάνθο που σκόραρε στο ντεμπούτο του και έδωσε τον πόντο στην ομάδα του.

Το παιχνίδι στην Τούμπα ήταν πολύ καλό με τον Αστέρα να είναι πολύ καλύτερος στο πρώτο μέρος. Προηγήθηκε στο 20΄ με πέναλτι του Περόνε και είδε την μπάλα να σταματά δις στο δοκάρι του Γλύκου μέσα σε δύο λεπτά (26’, 27’) σε ισάριθμα σουτ του Ράγιος.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με την έναρξη του δεύτερου μέρους με σουτ του Λόρενς και αφού απείλησε με τον Λίνο στο 77΄είχε δοκάρι με τον ίδιο στο 82’. Ένα λεπτό αργότερα τρίτωσε το κακό για τον Αστέρα και τον Ράγιος αφού το σουτ του Ισπανού σταμάτησε ξανά στο δοκάρι του ΠΑΟΚ! Στο 86΄ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τσαμπούρη και ο Αθανασιάδης με εύστοχη εκτέλεση έδωσε στην ομάδα του τη νίκη, κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Αστέρας τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαρτολίνι στις καθυστερήσεις.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος του Πλατανιά στα Χανιά αλλά σπατάλησε τις καλές ευκαιρίες που είχε στο πρώτο μέρος.  Στο δεύτερο μισό το ματς ήταν ισορροπημένο αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν δημιούργησε κάποια σπουδαία φάση και το 0-0 ήρθε σαν λογική κατάληξη.

Τον πρώτο της βαθμό πήρε η Κέρκυρα με το 1-1 κόντρα στην Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπάρκογλου στο 58΄ για να ισοφαρίσει ο Μαρκόφσκι στο 66’. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μαρίν στο 77’  για να πάρουν τους τρεις πόντους.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας με τον αγώνα Πανιωνίου – ΟΦΗ.

Η βαθμολογία (σε 3 ματς): Ολυμπιακός  9, Ατρόμητος 7,  ΠΑΟΚ , Αστέρας, Πανιώνιος 6, Ξάνθη,  Πλατανιάς 5,  Πανθρακικός 3, Παναθηναϊκός, Γιάννινα, Άρης, ΟΦΗ 2, ΑΕΚ,  Βέροια, Λεβαδειακός, Κέρκυρα 1.

Πανιώνιος και ΟΦΗ έχουν ένα ματς λιγότερο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:22