23/09/2018 04:55:31

Νταλάρας: «Αισθάνομαι ενοχές για τα λεφτά που κέρδισα»

Νταλάρας: «Αισθάνομαι ενοχές για τα λεφτά που κέρδισα» - Media

Για τα χρήματα που κέρδισε, τα επεισόδια στις συναυλίες του και τη σημερινή πολιτική κατάσταση μίλησε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» ο Γιώργος Νταλάρας.

«Αισθάνομαι συνεχώς ενοχές για τα λεφτά που κέρδισα από την δουλειά μου και δεν το έκρυψα ποτέ. Αμείφθηκα από τη δουλειά μου έντιμα και καθαρά. Δυστυχώς, ποτέ δεν τα κατάφερα να ταυτιστώ με τον σύγχρονο τίτλο του πετυχημένου, ώστε να μην αισθάνομαι ενοχές. Δεν ισοπεδώθηκα» απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν οι αριστερές του καταβολές τον κάνουν να αισθάνεται ενοχές για τα χρήματα που κέρδισε.

Παράλληλα απαντώντας στο αν έχει κάνει λάθη τόνισε ότι έχει κάνει αρκετά και θα συνεχίσει να κάνει όσο είναι παρών. «Λάθη δεν κάνουν μόνοι οι ανενεργοί πολίτες, αυτοί που δεν εκφράζουν άποψη για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Μεγάλο λάθος είναι να θέλεις πάντα αυτό που πιστεύεις, ακόμα και αν οι συνθήκες δεν είναι θετικές. Είναι, όμως, λάθος για τον εαυτό σου και ενδεχομένως για το συμφέρον σου, αλλά είναι καλό για την κοινωνία. Στον απολογισμό βλέπω ότι πολλές φορές έκανα τέτοια λάθη, στήριζα αυτά που πίστευα και προχωρούσα ακόμα και χωρίς συμμάχους. Δεν έχω κάνει όμως ποτέ, σας διαβεβαιώνω, λάθη αρχών. Δεν έχω αλλάξει ποτέ για κανένα λόγο και σε καμία συγκυρία τα πιστεύω μου και την ιδεολογία μου» πρόσθεσε ο κ. Νταλάρας.

Αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση της χώρας δήλωσε ότι «αυτό που βιώνουμε εξυφάνθηκε όλα αυτά τα χρόνια και από ανέντιμους πολιτικούς, αλλά και από πελατειακές σχέσεις που δημιουργήθηκαν από αφέλεια ή αμέλεια, στην καλύτερη περίπτωση, και από δόλο και κακουργηματικές στη χειρότερη», ενώ αναφερόμενος στην άνοδο της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για «ακραία στοιχεία που με αφορμή την πολιτική κρίση, την αγωνία, την απόγνωση και τον πανικό του κόσμου, χρησιμοποιούν ως εφαλτήριο τον κοινοβουλευτισμό για να ασκήσουν βία».

Τέλος, σχετικά με τις συναυλίες που είχε διοργανώσει και τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν δήλωσε ότι δεν μετανιώνει καθόλου για την πρόθεσή του και αναφέρει ότι για τα επεισόδια έφταιξε η ελεύθερη είσοδος χωρίς εισιτήριο, το ότι ο κόσμος δεν συνειδητοποίησε ακριβώς τι συνέβη από αυτές τις ακραίες αντιδράσεις, αλλά και ότι ορισμένοι ταύτισαν την ενασχόληση της γυναίκας του με την πολιτική και τις εκλογές, με τις συναυλίες του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.