search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:42
MENU CLOSE

Βίσση – Βανδή: Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή του J2US (Video)

14.12.2020 10:02
Βίσση - Βανδή: Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή του J2US (Video) - Media

 

Η φημολογούμενη κόντρα τους κρατά… δεκαετίες! Το γεγονός, μάλιστα, ότι οι δυο κυρίες της showbiz δεν έχουν συνυπάρξει ποτέ τηλεοπτικά διαιωνίζει αυτή τη… διαμάχη!

Ο λόγος για την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, δύο καλλιτέχνιδες με λαμπρή πορεία στον χώρο του τραγουδιού, δύο αιώνια… αντίπαλοι στα μάτια των θαυμαστών τους! 

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Άννα Βίσση θα είναι καλεσμένη στον τελικό του J2US, όπου -όπως είναι γνωστό- μία εκ των κριτών είναι η Δέσποινα Βανδή!

Μάλιστα, την ώρα της παρουσίασης του θέματος, η παρουσιάστρια ενημέρωσε ότι έλαβε ένα μήνυμα που επιβεβαιώνει την είδηση.

Μένει, λοιπόν, να δούμε για πρώτη φορά Βίσση και Βανδή μαζί στη μικρή οθόνη, στον τελικό του σόου που είναι προγραμματισμένος για τις 26 Δεκεμβρίου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:42