search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:22
MENU CLOSE

Ανδρολογικό Ινστιτούτο: Το εμβόλιο κατά της covid 19 αυξάνει την ερωτική διάθεση (video)

14.12.2020 15:25
Ανδρολογικό Ινστιτούτο: Το εμβόλιο κατά της covid 19 αυξάνει την ερωτική διάθεση (video) - Media

 

Έρευνα σχετικά με την σεξουαλική ζωή των πολιτών και την πανδημία παρουσίασε ο ο χειρουργός, ανδρολόγος και ουρολόγος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

 «Η είδηση του εμβολίου αυξάνει σημαντικά την ερωτική διάθεση», σχολίασε ο χειρουργός, ανδρολόγος και ουρολόγος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» σχετικά με την σεξουαλική ζωή των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο κ. Κωνσταντινίδης παρουσίασε έρευνα που εκπονήθηκε από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών και τόνισε πως το Νοέμβριο -μήνας που επιβλήθηκε το δεύτερο lockdown στη χώρα μας- οι μισοί Έλληνες που συμμετείχαν στη μελέτη, δεν είχαν καθόλου ερωτικές επαφές ή αν είχαν θα ήταν μία φορά την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην ερώτηση για την αναγγελία εύρεσης αποτελεσματικού εμβολίου και την αύξηση της συχνότητας των ερωτικών επαφών, σχεδόν το 70% των πολιτών απάντησε θετικά και μόλις το 30% αρνητικά. Όπως άλλωστε αποδείχθηκε από άλλη ερώτηση, το 78,6% αποφεύγει τις ερωτικές επαφές με άτομα που δεν γνωρίζει καλά.

Με βάση τα στοιχεία της μελέτης επίσης, προκύπτει ότι το 61% των συμμετεχόντων δείχνει διατεθειμένο να κάνει το εμβόλιο, ενώ το 53,50% ανησυχεί για τις πιθανές παρενέργειες του.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:22