search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:04
MENU CLOSE

Cher: Υπάρχουν 20χρονα κορίτσια που δεν μπορούν να κάνουν αυτό που κάνω εγώ

14.12.2020 15:37
Cher: Υπάρχουν 20χρονα κορίτσια που δεν μπορούν να κάνουν αυτό που κάνω εγώ - Media

 

Η Σερ μίλησε στον βρετανικό «Guardian» για τη ζωή της, τον χρόνο που περνά και την καριέρα της.

Η ίδια γεννήθηκε το 1946. Η μητέρα της (ηθοποιός και τραγουδίστρια) παντρεύτηκε έξι φορές, μεγαλώνοντας πρακτικά εκείνη την ετεροθαλή αδερφή της ως single μητέρα. Τον πατέρας της τον γνώρισε όταν ήταν 11 ετών, ο οποίος ήταν οδηγός φορτηγού και κάποιες φορές χτυπούσε τη μητέρα της.

Η Σερ παραδέχεται ότι σιχαίνεται τον χρόνο που περνά «Το μισώ. Τι; Θα έπρεπε να πω ότι μου αρέσει; Όχι, δε μου αρέσει. Όποια γυναίκα είναι ειλικρινής θα πει ότι δεν έχει και πολύ πλάκα αυτό. Όταν βρισκόμουν σε περιοδείες, κάναμε δύο σόου κάθε βράδυ και ύστερα βγαίναμε και χορεύαμε όλη νύχτα. […] Πλέον δε μου αρέσει να βγαίνω γιατί όλοι έχουν μια κάμερα και δεν είναι πολύ ασφαλές. Ο κόσμος τρέχει κατά πάνω σου και δεν ξέρεις αν θέλουν να σε σκοτώσουν ή να σε βγάλουν φωτογραφία».

Όταν η συζήτηση φτάνει στις πλαστικές, ο δημοσιογράφος τη ρωτά αν πιστεύει πως έκανε τέτοιου είδους επεμβάσεις να φαίνονται ως κάτι φυσιολογικό. Η ίδια φυσικά το αρνείται. «Ορίστε; Τα κορίτσια σήμερα κάνουν πλαστικές επεμβάσεις στα 18 και θέλουν να αλλάξουν το πώς μοιάζουν. Εγώ δεν το ήθελα ποτέ αυτό».

Η Cher πρόσθεσε ότι η διάρκεια της καριέρας της δεν εξαρτάται από το πώς μοιάζεις, οπότε οι πλαστικές δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο σε αυτό. «Κανένας δεν πληρώνει απλά για να κοιτάει κάποιον χωρίς να κάνει τίποτα. Πρέπει προσφέρει και κάτι. Και έχω δουλέψει όλη μου τη ζωή για να διατηρήσω αυτή τη δύναμη στο σώμα μου. Υπάρχουν 20χρονα κορίτσια που δεν μπορούν να κάνουν αυτά που κάνω εγώ».

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:03