search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:19
MENU CLOSE

Αναβάλλεται η κατάθεση του νομοσχεδίου για τα κανάλια και τις απολύσεις

14.12.2020 17:10
Αναβάλλεται η κατάθεση του νομοσχεδίου για τα κανάλια και τις απολύσεις - Media

 

Αναβάλλεται η κατάθεση του νομοσχεδίου για τα κανάλια, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των δημοσιογραφικών ομοσπονδιών ΠΟΕΣΥ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΠΟΣΠΕΡΤ.

Όπως επισημαίνουν, η κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου αναβάλλεται προκειμένου να συνεχιστεί ο διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και η διαβούλευση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Στέλιου Πέτσα, με τους εργαζόμενους στο χώρο των ΜΜΕ.

Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι υπογραμμίζουν ότι παραμένουν σε αγωνιστική επαγρύπνηση και απεργιακή ετοιμότητα και συμμετέχουν στη διαβούλευση και στον περαιτέρω διάλογο.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο νομοσχέδιο που φέρνει με συνοπτικές διαδικασίες η κυβέρνηση αναμένεται να πλήξει σε μεγάλο βαθμό τους εργαζόμενους σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς οι διατάξεις του προβλέπουν μείωση του αριθμού τους σε κάθε κανάλι. Κάτι που αναμένεται να οδηγήσει σε μαζικές απολύσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (ΠΟΕΣΥ)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (ΠΟΣΠΕΡΤ)

Η διαβούλευση συνεχίζεται

Μετά τη σημερινή συνάντηση εκπροσώπων των Ομοσπονδιών και των Ενώσεων στο χώρο του Τύπου με τον αρμόδιο Υπουργό Στέλιο Πέτσα, αναβάλλεται η κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου για τους Ραδιοτηλεοπτικούς Σταθμούς Πανελλήνιας εμβέλειας προκειμένου να συνεχιστεί ο διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και η διαβούλευση του Υπουργού με τους εργαζόμενους στο χώρο των ΜΜΕ.

Παραμένουμε σε αγωνιστική επαγρύπνηση και απεργιακή ετοιμότητα και συμμετέχουμε στη διαβούλευση και στον περαιτέρω διάλογο.

Η διαβούλευση συνεχίζεται.

Τα Διοικητικά Συμβούλια

των Ομοσπονδιών της Ελλάδος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17